Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Διαδικτυακή Ημερίδα

Διαδικτυακή Ημερίδα

Έλλειψη προσωπικού στις τουριστικές επιχειρήσεις

Παρουσίαση και συζήτηση αποτελεσμάτων έρευνας

   

Διαδικτυακή Ημερίδα
Έλλειψη προσωπικού στις τουριστικές επιχειρήσεις

Παρουσίαση και συζήτηση αποτελεσμάτων έρευνας

Διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Έλλειψη προσωπικού στις τουριστικές επιχειρήσεις: Παρουσίαση και συζήτηση αποτελεσμάτων έρευνας» θα διοργανωθεί  την  Τετάρτη 15 Μαρτίου, ώρα: 13:00 έως 15:00, από το skywalker.gr
Σκοπός της είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας που διεξήχθη από το skywalker.gr σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με στόχο την ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης στον ελληνικό τουρισμό και τη διερεύνηση των αιτιών της έλλειψης προσωπικού στις τουριστικές επιχειρήσεις.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες...

Live

Συντονίστρια της Ημερίδας

Γεωργία ΚωνσταντίνουΔιευθύντρια τμήματος Κοινοτήτων και Συμπερίληψης, skywalker.gr

Γεωργία Κωνσταντίνου

Διευθύντρια τμήματος Κοινοτήτων και Συμπερίληψης, skywalker.gr

Η Γεωργία Κωνσταντίνου είναι Οικονομολόγος, απόφοιτη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πιστοποιημένη ως Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001. Για πάνω από 10 χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης και της δια βίου μάθησης, ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων και training coordinator σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Σήμερα εργάζεται στο site skywalker.gr ως Διευθύντρια του τμήματος Κοινοτήτων και Συμπερίληψης καθώς και project manager του φεστιβάλ νεοφυούς επιχειρηματικότητας GRBossible. Είναι υπεύθυνη για την οργάνωση και επιμέλεια δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα όπως εκπαιδεύσεις επιχειρηματικότητας, συνέδρια, ημερίδες κ.α,. Συμμετέχει στο σχεδιασμό, προγραμματισμό, υλοποίηση και προώθηση όλων των δράσεων της εταιρείας στο πλαίσιο της δικτύωσής αλλά και του στρατηγικού σχεδιασμού της για την παραγωγή προϊόντων με κοινωνικό όφελος και αντίκτυπο.

Ομιλητές της Ημερίδας

Τριαντάφυλλος ΠαπαϊωάννουΠρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής "Αριστοτέλης"

Τριαντάφυλλος Παπαϊωάννου

Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής "Αριστοτέλης"

Γεν. Γραμματέας Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων "ΔΙΑΜΟΝΗ" & Πρόεδρος , Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής "Αριστοτέλης" Είναι αναλυτής συστημάτων / μηχανικός λογισμικού και σύμβουλος μηχανοργάνωσης από 2002, ενώ από το 1998 μέχρι και το 2002 διατέλεσε Technical Manager και IT Manager σε μεγάλη αλυσίδα πληροφορικής. Από το 2002 - 2009 διατέλεσε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, σε μεγάλη Α.Ε. κτηματομεσιτικής, με έργο CRM πλατφόρμα για διεθνές δικτιών μεσιτικών , ενώ ταυτόχρονα, από το 2007 Διαχειριστής - Διευθύνων Σύμβουλος σε εταιρία σχεδιασμού και ανάπτυξη λογισμικού. Από το 2011 είναι ιδιοκτήτης τουριστικού καταλύματος (Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα) και ταυτόχρονα παρέχει υπηρεσίες σαν σύμβουλος ανάπτυξης αυτόνομων συστημάτων κρατήσεων/ ιστοσελίδων και σύμβουλος διαχείρισης κρατήσεων σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα. Από το 2013 έχει έντονη κοινωνική συνεισφορά στο χώρο του Τουρισμού, διατελώντας μέχρι και σήμερα πρόεδρος σε Σωματείο Ενοικιαζόμενων Δωμάτιών και Διαμερισμάτων, Προέδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής / Θεσσαλονίκης και Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων "ΔΙΑΜΟΝΗ". Τα τελευταία 11 χρόνια παρίσταται σε διάφορες διεθνής εκθέσεις τουρισμού, εκπροσωπώντας και προβάλλοντας τα Τουριστικά Καταλύματα Χαλκιδικής/ Θεσσαλονίκης.

Νικόλας ΚελαϊδίτηςΠρόεδρος του ΗΑΤΤΑ

Νικόλας Κελαϊδίτης

Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1969. Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αγγλία, με μεταπτυχιακό τίτλο στην Στρατηγική Προώθηση και Πλάνα Επικοινωνίας Τουρισμού. Εργάζομαι συνεχώς από το 1987 και είμαι ιδιοκτήτης του World of Passepartout από το 2000. Από το 2020 έως σήμερα είμαι Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ. Υπήρξα, υπεύθυνος στο σύνολο των επιτροπών Τουρισμού του ΗΑΤΤΑ, καθώς και στις διαβουλεύσεις για το ΤΑΝΠΥ και σε θέματα Ανάπτυξης Θρησκευτικού Τουρισμού σε συνεργασία με τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο, μέσα από την θέση του Γενικού Εφόρου και Ταμία του Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ. Είμαι Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας FedHATTA, μέλος της Επιτροπής Προσφυγών του Υπουργείου Τουρισμού και του Συμβουλίου Νησιωτικής Πολιτικής. Επίσης, μέλος στο Δ.Σ. του ΙΝΣΕΤΕ, Chairman στην επιτροπή Tourism Committee της ECTAA, μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, και Διαχειριστής – Σύμβουλος του Danaos Travel – Frida Travel Experience. Διετέλεσα Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας FEDHATTA, μέλος των διοικητικών συμβουλίων του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, των AHEPA HELLAS Disctrict 25 και Πρόεδρος του διεθνούς οργανισμού SKAL International, Athens. Διετέλεσα Γενικός Γραμματέας του ΗΑΤΤΑ, μέλος του συμβουλίου του Οργανισμού Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών, καθώς και της διοικούσας επιτροπής του ΤΑΝΤΠ (ΟΑΕΕ) και Co-Chairman και στην επιτροπή Destination, Incoming & Sustainability Committee της ECTAA.

Ευγένιος ΒασιλικόςΓενικός Γραμματέας ΕΞΑΑΑ

Ευγένιος Βασιλικός

Γενικός Γραμματέας ΕΞΑΑΑ

Evgenios Vassilikos was born in Athens, Greece in 1984 to a Greek father, a self-made hotelier and business man, and a French mother, a homemaker and active member of the French community in Greece. Because of his French origin, he attended the Lycee Franco-Hellenique Eugene Delacroix in Agia Paraskevi. He continued his studies in Paris, majoring in Hotel Management. He then returned to Greece to become part of the family business, Airotel Group of Hotels. Evgenios officially enters the family business in 1999. He spent some time rotating in different positions and sections within the Group, in order to gain full understanding of how things work in a hotel organization. He finally took over the role of Chief Operating Officer in 2000 and by the age of 25 he assumes the role of Vice President of the Airotel Group of Hotels. In addition to his business activities, he finally took over the role of Chief Operating Officer in 2005 and by the age of 25 he assumes the role of Vice President of the Airotel Group of Hotels. In 2021 he also becomes Co-CEO of CapitalH Hospitality, which is a hotel Management Company.

Δημήτριος ΦυντάνηςΔιευθυντής Επιχειρησιακής Συνέχειας, skywalker.gr

Δημήτριος Φυντάνης

Διευθυντής Επιχειρησιακής Συνέχειας, skywalker.gr

Δημήτριος ΚαφετζόπουλοςΕπίκουρος καθηγητής Μάνατζμεντ Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Δημήτριος Καφετζόπουλος

Επίκουρος καθηγητής Μάνατζμεντ Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Ο Δρ. Καφετζόπουλος Δημήτριος είναι Επίκουρος καθηγητής Μάνατζμεντ στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει εκπονήσει μεταδιδακτορική έρευνα για 3 έτη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο γνωστικό αντικείμενο του μάνατζμεντ καινοτομίας και 1 έτος μεταδιδακτορική έρευνα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο γνωστικό αντικείμενο του μάνατζμεντ καινοτομίας και ποιότητας. Κατέχει Διδακτορικό Δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο γνωστικό αντικείμενο του μάνατζμεντ και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MSc) στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Σήμερα διδάσκει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας αλλά και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε μεταπτυχιακό και προπτυχιακό επίπεδο σπουδών (Ως μέλος ΣΕΠ από το 2014 – σήμερα). Έχει διδάξει επίσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, ΤΕΙ Ηπείρου και ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Στο δημοσιευμένο του έργο περιλαμβάνεται σημαντικός αριθμός άρθρων (πάνω από 80 άρθρα) σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές και ανακοινώσεις σε συνέδρια. Έχει δώσει πλήθος διαλέξεων σε Πανεπιστήμια, φορείς κι επιχειρήσεις σε θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντός του. Είναι επίσης κριτής στην αξιολόγηση δεκάδων επιστημονικών εργασιών σε διεθνή περιοδικά. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων ως επιστημονικός υπεύθυνος ή έμπειρος ερευνητής σε πολλά πανεπιστήμια και σε συνεργασία με επιχειρήσεις που αφορούν την παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Στην επαγγελματική του πορεία περιλαμβάνεται η πολύχρονη εμπειρία του ως στέλεχος σε μεγάλη βιομηχανία τροφίμων. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει δεκάδες επιχειρήσεις στο σχεδιασμό, παραγωγή, ανάπτυξη και προώθηση νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στην εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων, μελετών σκοπιμότητας, σχεδίων μάρκετινγκ, στην αναδιοργάνωση της λειτουργίας τους και στο στρατηγικό σχεδιασμό των επιχειρήσεων αυτών.

Μαρία ΠαπαδάκηΑντιπρόεδρος Β’ HAPCO & DES

Μαρία Παπαδάκη

Αντιπρόεδρος Β’ HAPCO & DES

Η Μαρία Παπαδάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1968 και εργάζεται στον τουρισμό τα τελευταία 35 χρόνια. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Κρήτη και στη συνέχεια με υποτροφία στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο Βερολίνου όπου και παρέμεινε να εργάζεται τα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Μέχρι το 2004 εργάστηκε ως στέλεχος σε μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις στο χώρο των πωλήσεων και του MICE. Το 2004 ίδρυσε την δική της εταιρεία EVENT MAKERS όπου μέχρι σήμερα είναι μοναδικός ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος. Από το 2010 και μετά η EVENT MAKERS DMC εξειδικεύεται και ασχολείται αποκλειστικά με Meetings & Incentives από το εξωτερικό προς την Ελλάδα.

Γεώργιος ΜαρούτσοςΠρόεδρος του ΠΕΤΑΓΑ, και μέλος της επιτροπής για αεροπορικά και τεχνικά θέματα της ECTAA

Γεώργιος Μαρούτσος

Πρόεδρος του ΠΕΤΑΓΑ, και μέλος της επιτροπής για αεροπορικά και τεχνικά θέματα της ECTAA

Ο Γιώργος Μαρούτσος γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Οικονομικά στην Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει μεταπτυχιακές σπουδές σε Πληροφορική και ΜΒΑ από το Strathclyde University. Δραστηριοποιείται στην τουριστική βιομηχανία από τo 1982. Από το 2000 ως το 2005 ήταν Εμπορικός Διευθυντής της Galileo Hellas SA υπεύθυνος για την Ελλάδα, Βαλκάνια, Κύπρο και Ισραήλ. Από το 2005 ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της AtoZ Travel Consultants και από το 2013 Γενικός Διευθυντής του Aktina Travel Group. Από το 2020 έχει αναλάβει ως Group General Manager της Amphitrion Group of companies.

Τάσος ΠρωτοψάλτηςΠρόεδρος, Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Τάσος Πρωτοψάλτης

Πρόεδρος, Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Ο Τάσος Πρωτοψάλτης είναι απόφοιτος της ΣΤΕ Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων και έχει αποκτήσει με σεμινάρια στο εξωτερικό εξειδίκευση στην ελληνική και γαλλική ζαχαροπλαστική. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια HACCP και ISO. Εργάζεται στο χώρο της γαστρονομίας 45 έτη, κατέχοντας τη θέση του executive chef τα τελευταία 30 χρόνια, έχοντας εργαστεί μέσα σε αυτά τα χρόνια σε μεγάλες μονάδες αρτοζαχαροπλαστείων, catering, ξενοδοχείων, αλλά και εστιατορίων. Επίσης έχει κάνει consulting σε εστιατόρια και catering στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Αμερική και τη Γλασκόβη. Έχει πλούσιο διδακτικό έργο για 23 χρόνια στις μεγαλύτερες σχολές της Ελλάδας, καθώς και ως εισηγητής πολλών σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αξιόλογο είναι επίσης το συγγραφικό του έργο με συμμετοχή σε 7 βιβλία, αλλά και με συνταγογράφηση και άρθρα σε δεκάδες περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές. Για να εξελίξει την τέχνη του συμμετείχε σε διαγωνισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποκομίζοντας μεγάλες διακρίσεις. Η διαγωνιστική του πορεία τον οδήγησε στη θέση πλέον του προπονητή ζαχαροπλαστικής της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας με συμμετοχή και διάκριση σε δύο Ολυμπιάδες. Επίσης είναι αναγνωρισμένος κριτής μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από την Παγκόσμια Ομοσπονδία WORLDCHEFS. Σημαντικές είναι οι διακρίσεις του ως ενεργός γευσιγνώστης για το διεθνή φορέα πιστοποιήσεων τροφίμων ITQI, ενεργός πιστοποιητής του σήματος Ελληνικής κουζίνας του ΕΟΤ, «ειδικός επιστήμων» για τον ΕΟΠΕΠ στο τμήμα ζαχαροπλαστών και τέλος βραβευμένος με το ρεκόρ Guinness για το μεγαλύτερο παστέλι στην Αίγινα. Ο Τάσος Πρωτοψάλτης είναι πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, αντιπρόεδρος της Ένωσης Τεχνιτών Ζαχαροπλαστών και Ζαχαρωτών προϊόντων Αθηνών, Πειραιώς και περιχώρων και αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος. Σήμερα συνεχίζει να εργάζεται ως executive chef στην εταιρεία “KAYAK ice cream“, ως consultant chef και καθηγητής γαστρονομίας.

Γρηγόριος ΤάσιοςΠρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Γρηγόριος Τάσιος

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

O κ. Γρηγόριος Τάσιος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) ξενοδόχος, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου PHILOXENIA 4* στα Ψακούδια Χαλκιδικής, γεννήθηκε το 1973, απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων. Με τον συνδικαλισμό δραστηριοποιήθηκε ενεργά ως μέλος αρχικά του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής (2003-2009) και εν συνεχεία ως Πρόεδρος της ΕΞΧ (από το 2009) έως την πρόσφατη εκλογή του στο τιμόνι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων . Από το 2012 συμμετείχε στο ΔΣ της ΠΟΞ ενώ από το 2015 μέχρι πρόσφατα εκτελούσε χρέη Γενικού Γραμματέα. Ο Γρηγόρης Τάσιος , παράλληλα, από το 2011 έως σήμερα διατελεί Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής (ΤΟΧ), εκπροσωπώντας τον οργανισμό σε εγχώριες και διεθνείς πρωτοβουλίες και δράσεις του για την προβολή του προορισμού αλλά και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τουριστικής Ανάπτυξης Μακεδονίας. Επίσης, από το 2013 έως το 2015 υπήρξε μέλος του ΔΣ του ΕΟΤ, από το 2007 έως σήμερα της Επιτροπής Παρακολούθησης ΕΣΠΑ της ΠΚΜ και είναι μέλος ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης για τα Ναρκωτικά Νομού Χαλκιδικής «ΠΝΟΗ». Είναι Α΄ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.) και μέλος του ΔΣ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.).

Γεώργιος Χότζογλουπρόεδρος ΠΟΕΕΤ

Γεώργιος Χότζογλου

πρόεδρος ΠΟΕΕΤ

Ο Γιώργος Χότζογλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Από το 1995 εργάζεται στον κλάδο του Επισιτισμού Τουρισμού ως σερβιτόρος. Από το 2013 έως το 2019 έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού και από το 2019 έως και σήμερα διατελεί πρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού.

Γιώργος ΤζιλιβάκηςΔιοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Επιθεώρησης Εργασίας

Γιώργος Τζιλιβάκης

Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Επιθεώρησης Εργασίας

Ο Γιώργος Τζιλιβάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961 με καταγωγή από τον Αποκόρωνα Χανίων. Είναι επαγγελματικό στέλεχος στον χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού για περισσότερο από 30 χρόνια. Έχει εργαστεί σε ελληνικούς και πολυεθνικούς ομίλους σε διαφορετικούς κλάδους (φάρμακα, αυτοκίνητα, αλυσίδες λιανεμπορίου, τράπεζες) τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Νοτιανατολική Ευρώπη. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην επιλογή προσωπικού, στην ανάπτυξη ταλέντων, στη διαχείριση αλλαγών, καθώς και στη βελτίωση ηγετικών ικανοτήτων στελεχών όλων των επιπέδων και ειδικοτήτων. Την τελευταία δεκαετία συμμετείχε ενεργά σε έργα οργανωτικής αναδιάρθρωσης και λειτουργικής μετάπτωσης. Είναι απόφοιτος του 5ου γυμνασίου αρρένων στα Εξάρχεια. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη νομική σχολή του ΑΠΘ, συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του, με υποτροφία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πανεπιστήμιο Warwick της Μεγάλης Βρετανίας στον τομέα των Εργασιακών Σχέσεων. Έχει γράψει και εκδώσει το βιβλίο «Οδηγίες προς ναυτιλομένους στο πέλαγος της αγοράς εργασίας» με πρακτικές οδηγίες για όσους βρίσκονται σε φάση αναζήτησης εργασίας. Μιλάει άριστα Αγγλικά με ευχέρεια επικοινωνίας στα Σέρβικα. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες.

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕΟδηγίες παρακολούθησης ημερίδας

Facebook ή Stent TV

σελίδα Skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα ή www.stent.net.gr

Πληροφορίες

Τηλέφωνο: 2109730280

Email: tourismheaven4all@skywalker.gr

15 Μαρτίου

13:00 - 15:00

Πληροφορίες

Τηλέφωνο: 2109730280

Email: tourismheaven4all@skywalker.gr

Βρες στο fb την σελίδα μας:

Skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

1. Πάτησε "Μου αρέσει"
2. Δες το καρφιτσωμένο post με την live σύνδεση
3. Πάτα το play

ή μπες απευθείας στο www.stent.net.gr